Σαν σήμερα 11/07/2010 Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν και επίσημα τη μεγαλύτερη μεταγραφή στο ελληνικό μπάσκετ!!!

Σαν σήμερα 11/07/2010 Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν και επίσημα τη μεγαλύτερη μεταγραφή στο ελληνικό μπάσκετ, πριν 10 χρόνια ο μύθος με το 7 άλλαξε την ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ!!!

Δείτε την εκπομπή μας

Γράφει ο Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος
Καλοκαιράκι του 2010. Η μίση Ελλάδα ασχολείται με το τελικό του Μουντιαλ, και η άλλη μίση με την μεταγραφή του Βασίλη στον Ολυμπιακό!

 
Σαν σήμερα (11/7) πριν από δέκα χρόνια ο Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό κι έγινε ο “βασιλιάς του Ολυμπιακού” .

Παρά το αίσιο για τους “ερυθρόλευκους” τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η μεταγραφή, κινδύνευσε να χαλάσει. Φυσικά ο λόγος ήταν η αναβλητικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός.Παρότι ο Σπανούλης είχε αποφασίσει να πει το «ναι» στην πρόταση των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ολυμπιακός ζήτησε δύο φορές παράταση 24 ωρών, άλλοτε με αφορμή την αποχώρηση του Κλέιζα και άλλοτε λόγω της αναμονής για την οριστική απόφαση του Τσίλντρες.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Βασίλη Σπανούλη για να τον καθησυχάσει. Παράλληλα η ενεργοποίηση της διοίκησης του Ολυμπιακού που είδε τον παίκτη να χάνεται, αποδείχτηκε σωστή.

Ο Σπανούλης βρισκόταν μέσα στο σαββατοκύριακο στην Αθήνα, έγιναν οι τελικές επαφές και οι δύο πλευρές υπέγραψαν τα συμβόλαια συνεργασίας.
Έτσι ολοκληρώθηκε μια μεγάλη μεταγραφή, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους γκαρντ.

Η συνέχεια γνωστή….

Share and Enjoy !

0Shares
0 0