Πίστη για πρόκριση. Θρύλος είσαι, γιατί οχι?

Έτοιμοι για το 4/4 είναι οι Ερυθρόλευκοι που ήδη έχουν αφήσει πίσω το μάτς με την Μπάμπεργκ. Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες πρόκρισης στην οποία και πιστεύουν.

 

κατάλογος

Οι πειραιώτες μετά την ήττα στην Βαμβέργη, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Ακόμη και με 4/4, αν δεν έρθει ο επιθυμητός συνδυασμός αποτελεσμάτων κινδυνεύουν να μείνουν εκτός 8άδας. Ωστόσο ο Σφαιρό και η παρέα του είναι αποφασισμένοι να πετύχουν το…ακατόρθωτο!! Δεν θα είναι η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα θα πετύχει κάτι τρομερά δύσκολο. Με λίγα λόγια οι ερυθρόλευκοι θα ξεπεράσουν τους εαυτόυς τους ακόμη και αν δεν κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Μια πετυχημένη ομάδα, ενωμένη, με back2back, με 3 τελικούς final-4 πως να σταματήσει να πιστεύει?? Και όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη ο κορυφαίος των Ερυθρολεύκων και εκ των κορυφαίων της Ευρώπης, Γιώργος Πρίντεζης “αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να πετύχει το ακατόρθωτο, που μπορεί να σημειώσει την οποιαδήποτε υπέρβαση, αυτή είμαστε εμείς και το έχουμε αποδείξει”.

 

4 τελικοί, ισοδύναμες νίκες κόντρα σε : ( Zαλγκίρις 18/3 ΣΕΦ, Ρεάλ 25/3 ΣΕΦ, Κίμκι 31/3 Krylatskoye sports palace, TΣΣΚΑ 8/4 ΣΕΦ ) για να γραφτεί μία ακόμη υπέρβαση στο “Βιογραφικό” αυτής της ομάδας. Για να βρεθέι στις 8 καλύτερες ομάδες της Euroleague, εκεί που πραγματικά της αξίζει!

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0