Όταν φώναζε ο Ολυμπιακός που ήσασταν;

Το νέο μαγειρείο της ΚΕΔ έδωσε έναν ακόμα «κάλπικο» τίτλο στον Παναθηναϊκό.

diaitites-g-basket-96

Oι Παοκτζήδες δεν είχαν καταλάβει τι τους περιμένει. Το ένιωσαν από πρώτα χέρι και τώρα κλαίνε. Γιατί κλαις; Που λέει και το τραγούδι. Δηλαδή τι περιμένατε να γίνει με τα πρωτοπαλίκαρα της ΚΕΔ και του Παναθηναϊκού στο παρκέ. Είπαμε ότι Καρακατσούνης και Ψαριανός είναι οι διαιτητές των ειδικών αποστολών. Ούτε ο Τζον Ράμπο δεν τα καταφέρνει τόσο αποτελεσματικά όσο αυτοί.

Τρεις μέρες πριν το παιχνίδι η ΚΕΔ των Συμεωνίδη, Ζαβλανού και Κορομηλά αποφάσισε χωρίς να εξηγήσει το λόγο και χωρίς να ενημερώσει να αλλάξει τους διαιτητές του ημιτελικού ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που είχε ορίσει η ίδια. Αντί λοιπόν των Κορομηλά και Παναγιώτου έβαλε τους Καρακατσούνη και Ψαριανό. Το έκανε για πολλούς λόγους και θα σας τους αναλύσουμε.

 

Τον Κορομηλά δεν τον ήθελε ο Γιαννακόπουλος κι αφού δεν τον ήθελε η επιθυμία του για την ΚΕΔ είναι διαταγή. Δεν τον ήθελε γιατί ο Κορομηλάς δεν μασάει. Πέρσι στον τρίτο τελικό των πλέι οφ όταν τους πέταγε τα 50εύρα, ο Κορομηλάς το είχε γράψει και πριν μερικές μέρες όταν έπαιξε το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός το πήγε το παιχνίδια στα ίσα. Άρα, επικίνδυνος. Δεν είναι ώρα τώρα για παιχνίδια και να κινδυνέψει ο αγαπημένος Παναθηναϊκός της ΚΕΔ.

 

Όσο για τον Παναγιώτου; Εκτέθηκε στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, τον έκραξαν όλοι και φοβήθηκαν από την ΚΕΔ ότι μπορεί να πάει στη Θεσσαλονίκη και για να ηρεμήσει τα πνεύματα να παίξει το παιχνίδια στα ίσα. Αυτό βέβαια δεν θα γινόταν ποτέ, γιατί το αυτί του Παναγιώτου δεν ιδρώνει με τίποτα.

 

Για να το σιγουρέψουν όμως οι γνωστοί μάστερ ΣΕΦ της ΚΕΔ έκαναν και πάλι το μαγειρείο τους. Ο Καρακατσούνης και ο Ψαριανός είναι από τα αγαπημένα παιδιά της ΚΕΔ και του Παναθηναϊκού. Από τους διαιτητές των ειδικών αποστολών με πιο χαρακτηριστικές για τον μεν πρώτο τον περσινό τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ που μαζί με τον Παναγιώτου έσφαξαν τον Ολυμπιακό χωρίς αναισθητικό και για τον δεύτερο που έχει μείνει στην ιστορία ως ο διαιτητής με το χέρι στον γύψο που είχε πει ο Ίβκοβιτς για τις 18-2 βολές υπέρ του Παναθηναϊκού στον τελικό της 30/5/2011.

 

Και το έκαναν χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανένα. Ο Ολυμπιακός φωνάζει εδώ και χρόνια για να δημιουργηθεί ένας ξεκάθαρος κανονισμός διαιτησίας και λειτουργίας της ΚΕΔ αλλά φωνάζει μόνος του. Τώρα που οι ΠΑΟΚτζήδες έχασαν έναν τίτλο, φωνάζουν κι αυτοί. Τώρα; Τότε που τα έλεγε ο Ολυμπιακός που ήσασταν;

 

Πάντως μετά τα όσα έγιναν στην Πυλαία, θα θέλαμε να ξέρουμε τι είναι προτοιμότερο. Να παίρνεις το παιχνίδι στα χαρτιά ο αντίπαλος γιατί ο πρόεδρός σου συστηματικά παρανομεί και γράφει τους νόμους ή να παίρνεις παιχνίδια και τίτλους με σφαγή υπερ σου από τους διαιτητές. Να ξεχωρίσουμε τελικά τι μας αρέσει. Οι νόμοι ή η ηθική την οποία βέβαια δεν έχει κανείς στον Παναθηναϊκό.

 

πηγή: RedPlanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0