Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στη Λευκάδα!

Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στη Λευκάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, έγιναν έξι συλλήψεις για τα επεισόδια τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λευκάδα, πριν τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών των «αιωνίων». Άλλες 22 προσαγωγές.

090208

Έστω και με καθυστέρηση, φαίνεται πως υπήρξαν συλλήψεις για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στη Λευκάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο που διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού στο νησί του Ιονίου, εν όψει του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών που έγινε χθες στο νησί.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως στο αυτοκίνητο ενός υπόπτου βρέθηκε ένα ρόπαλο που έγραφε «τριφυλλάρα» και ο ίδιος μετά από ανάκριση ομολόγησε τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

Οι συλλήψεις αυτές δεν έγιναν επί τόπου, αλλά αρκετές ώρες αργότερα και στην Αθήνα (!), μετά από πληροφορίες που συνέλεξε η αστυνομία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθούν στοιχεία και για άλλους δράστες.

Η αστυνομία προχώρησε χθες και σε 22 ακόμη προσαγωγές ατόμων που ανακρίθηκαν. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να προκύψουν στοιχεία και για άλλους εμπλεκόμενους στα επεισόδια και να γίνουν νέες συλλήψεις.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0