ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΟΛΙΝΣ ΜΕ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΟΛΙΝΣ ΜΕ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Έτοιμος να αγωνιστεί δηλώνει ο Κόλινς στο σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο!

ÊÏËÉÍÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ ÏÕËÊÅÑ  (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014)

Ο Μάρντι Κόλινς δήλωσε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα!

Είπε μάλιστα πως πέτυχε 23 πόντους απέναντι στην Αρμάνι όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μοντεγκρανάρο και πως γνωρίζει αρκετά καλά την ομάδα ώστε να βοήσει το Θρύλο να φύγει από το Μιλάνο με τη νίκη!

Αναλυτικά είπε τα εξής:

“Είμαι έτοιμος για την πρώτη μου εμφάνιση. Έχω κάνει ήδη περίπου μια εβδομάδα προπονήσεις με την ομάδα, είμαι σε καλή κατάσταση και νομίζω είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Ο κόουτς θέλει από εμένα μεγάλη προσπάθεια, να δώσω τα πάντα στην άμυνα και να βοηθάω σε όσους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού γίνεται την ομάδα μου και αυτό είμαι έτοιμος να κάνω.

Ξέρω καλά την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, τους είχα αντιμετωπίσει με την προηγούμενη ομάδα του πριν από δύο εβδομάδες για το ιταλικό πρωτάθλημα, είχα κάνει ένα καλό παιχνίδι σκοράροντας 23 πόντους.Ξέρω πολλούς παίκτες της Αρμάνι προσωπικά και ειλικρινά χαίρομαι που θα τους αντιμετωπίσω ξανά. Παίζω και τις τρεις θέσεις της περιφέρειας ενώ μπορώ να μαρκάρω και τις αντίστοιχες θέσεις”.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0