Τι γίνεται με τα εισιτήρια του Final Four? Απλά… δεν φτάνουν!!!

Τι γίνεται με τα εισιτήρια του Final Four? Απλά… δεν φτάνουν!!!

Χαμός γίνεται ήδη για τα εισιτήρια του Final Four από φίλους του Ολυμπιακού. Δυστυχώς όμως η προσφορά δεν ανταποκρίνεται στις τεράστιες ανάγκες της ζήτησης.

11157555_761866517266763_5387770966338993433_o
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε χθες θέση στο Final Four της Μαδρίτης και στις 15 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την ελπίδα δύο μέρες μετά να διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι σε Ρεάλ ή Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ήδη από χθες είναι τεράστιο το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας για τα εισιτήρια της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, ωστόσο είναι αδύνατο να ικανοποιηθεί η ζήτηση.

Όσοι δεν προνόησαν να κλείσουν διαδικτυακά το εισιτήριό τους, θα πρέπει να διεκδικήσουν αλλιώς τη θέση τους στο «Παλάθιος ντε Ντεπόρτες».

Κάθε ομάδα με την πρόκρισή της στο Final Four δικαιούται μόλις 800 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ο αριθμός είναι πολύ μικρός και οι πιθανότητες να αυξηθεί μικρές, αφού δεν αναμένονται επιστροφές από Ρεάλ, Φενέρ και ΤΣΣΚΑ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ανακοινώσει σύντομα λεπτομέρειες για το πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια που θα έχει για τους φίλους της ομάδας και λογικά οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα.

Στην παρούσα φάση είναι αδύνατο να γίνουν υπολογισμοί για το πόσοι φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι στο γήπεδο, αν και αρκετοί τολμηροί είχαν σπεύσει να αγοράσουν εισιτήριο νωρίς. Πάντως είναι δεδομένο πως οι οπαδοί της Ρεάλ έχουν προλάβει να «κλείσουν» από νωρίς εισιτήρια για το… γήπεδό τους και θα έχουν τη μερίδα του λέοντος.

Σημειώνεται πως το 80% των θέσεων του γηπέδου, ήτοι 13.000, θα διατεθούν για τους φιλάθλους, ενώ το υπόλοιπο 20% προορίζεται για τους εκπροσώπους του Τύπου, τους χορηγούς, τις αρχές και τις ομάδες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0