Σπανούλης: «Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

Σπανούλης: «Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας»

Το σύνθημα για την αντεπίθεση και την ισοφάριση της σειράς των αγώνων με την Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS -REAL MADRID

«Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάμε σε πέμπτο ματς». Με αυτά τα λόγια ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το στίγμα του για το επόμενο ματς του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη σημερινή νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης που μείωσαν τη σειρά με τους Ισπανούς. 

Τι άλλαξε σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς: «Κρατήσαμε την άμυνα του τελευταίου δεκαλέπτου απ’ το προηγούμενο ματς. Πήγαμε σε ένα ατομικό παιχνίδι, γιατί μας έβγαιναν και τα σουτ. Το σημαντικό είναι ότι κατεβάσαμε τη Ρεάλ κάτω από τους 80 πόντους. Κλείσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο αν και μπορούσαμε καλύτερα. Ήμασταν με την πλάτη στο τοιχο. Τα καταφέραμε, μειώσαμε, και πάμε να ισοφαρίσουμε την Τετάρτη. Θα κρατήσουμε από σήμερα ό,τι καλό κάναμε. Η Ρεάλ αρχίζει να σκέφτεται τι θα γίνει αν κάνουμε το 2-2. Στόχος είναι να τους βάλουμε να σκεφτούν ότι μπορούν να χάσουν

«Το σημαντικό είναι πως τους κόψαμε τον ρυθμό. Είδαμε κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και τις εκμεταλλευτήκαμε. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάμε σε πέμπτο ματς».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0