Σφαιρόπουλος: «Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες»

Σφαιρόπουλος: «Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες»

Συγκέντρωση, πίστη και αυταπάρνηση είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός ώστε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.«Ξεκινά το παιχνίδι μας από την άμυνα», τόνισε.

sfairopoulos

Αναλυτικά μίλησε για:

– το ματς με τη Ρεάλ: «Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος κάθε ματς γίνεται πιο δύσκολο και πιο σημαντικό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Και για τις δύο ομάδες είναι δύσκολο ματς. Έχουμε την εμπειρία σαν ομάδα, αλλά και σαν παίκτες.

Ζητούμενο να κάνουμε αυτά που ξέρουμε μέσα στο γήπεδο. Ματς που προετοιμάζεσαι όλη τη χρονιά για να παίξεις. Έχουμε δουλέψει στην τακτική μας, στην άμυνα μας, στην επίθεση μας. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Απαιτείται συγκέντρωση, πίστη και αυταπάρνηση. Οι παίκτες έχουν επίγνωση για το τι πρέπει να κάνουν. Ο κόσμος θα μας στηρίξει. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή του ματς».

– την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του: «Είμαστε σε καλή κατάσταση όσον αφορά την ενέργεια μας. Ξεκινά το παιχνίδι μας από την άμυνα. Θέλουμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Να κρατήσουμε τον ρυθμό στα δικά μας στάνταρ. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

– την ποιότητα των Ισπανών και τον δύσκολο όμιλο όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός: «Ο όμιλος ξέραμε πως θα είναι δύσκολος. Ο χαμένος δεν χάνεται. Θα μειωθούν οι πιθανότητες για όποιον χάσει, αλλά μέχρι και τελευταία αγωνιστική θα υπάρχουν σενάρια. Όπως είπα, τέτοια παιχνίδια είναι play off, τελικοί, όχι top16. Έχουμε έμπειρους παίκτες ώστε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0