Σφαιρόπουλος : «Πρέπει να να είμαστε αποφασιστικοί»

Σφαιρόπουλος : «Πρέπει να να είμαστε αποφασιστικοί»

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει δυναμικά στο αυριανό παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Μόναχο.

sfairopoulos6

«Σίγουρα  πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι μια δύσκολη έδρα και μια καλή ομάδα. Έχει χάσει μόνο δύο ματς φέτος στην έδρα της, από Ρεάλ στο TOP-16 και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη φάση.

Είναι μια ομάδα έδρας γενικά ενώ μας νίκησαν και στον πρώτο γύρο, κάτι που μαρτυρά πως έχουν ποιότητα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι για εμάς που το έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις και αυτά που έχουμε κάνει καλά στις προπονήσεις, πρέπει να τα κάνουμε και στον αγώνα.

Σίγουρα η περιφερειακή άμυνα είναι πάντα σημαντική και γι’ αυτό το παιχνίδι είναι ακόμη πιο σημαντική. Κυκλοφορούν καλά τη μπάλα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι μόνο η άμυνα, είναι και η επίθεση. Πρέπει να παίξουμε με δυναμικό τρόπο, να είμαστε αποφασιστικοί», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το αν η νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα θα σημάνει και την αντεπίθεση του Θρύλου: «Δεν ξέρω αν είναι αντεπίθεση ή δεν είναι. Θέλουμε να παίζουμε καλά, ξέρουμε να παίζουμε καλά και πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε όπως πρέπει και να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0