Σφαιρόπουλος : «Να κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο όσα έχουμε πει»

Σφαιρόπουλος : «Να κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο όσα έχουμε πει»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πόλη, μίλησε για τους αγώνες του Final 4 και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν πράξη στο γήπεδο όλα αυτά που έχουν πει στην προπόνηση.

 

Παράλληλα, ανέφερε ότι η πνευματική ετοιμότητα, η προσωπικότητα, η εμπειρία, η πίστη και η εφαρμογή του πλάνου είναι τα χαρακτηριστικά που θα παίξουν ρόλο, προκειμένου ο Ολυμπιακός να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα παιχνίδια που έρχονται. Είναι μια στιγμή που δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Πιο πολύ πρέπει να κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο όσα έχουμε πει. Η ομάδα έχει δουλέψει σε λεπτομέρειες σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η αυτοσυγκέντρωσή μας, η προετοιμασία μας η πνευματική, ώστε την Παρασκευή να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση».

Για το αν παίζει ρόλο η ποιότητα ή ποιος το θέλει παραπάνω: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Παίζει ρόλο και ποιος το θέλει πιο πολύ, αλλά όλοι το θέλουν πολύ. Πρέπει να το δείξεις και στο παρκέ. Είναι η πνευματική ετοιμότητα, είναι η προσωπικότητα, είναι η εμπειρία, είναι η πίστη στο πλάνο, είναι η εφαρμογή του πλάνο, είναι όλα αυτά μαζί».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0