ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15/05/2013 : Παπούλιας: “Συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15/05/2013 : Παπούλιας: “Συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους”

Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια δέχτηκε ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός. Ο πρώτος πολίτης της χώρας στάθηκε στο μήνυμα που βγαίνει από την επιτυχία του Ολυμπιακού σε μία τόσο δύσκολο εποχή.

Ο Κάρολος Παπούλιας έδωσε σε όλα τα μέλη τιμητική πλακέτα ενώ από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» του χάρισαν μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους, καθώς και μία φανέλα της ομάδας με τον νούμερο 1 στην πλάτη και το όνομα του και 2 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.

945512_10151655681420185_140509450_n

«Σε έναν καιρό δύσκολο όπου στην στην χώρα υπάρχει κρίση, δώσατε μεγάλη χαρά και δείξατε ότι ο Έλληνας μπορούν να τα καταφέρουν σε καιρούς δύσκολους», ανέφερε ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στους Πεοιραιώτες.

Τους πρωταθλητές Ευρώπης τίμησε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο επίτευγμα του Γιώργου Μπαρτζώκα λέγοντας, «Τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρεθήκαμε σε Final 4 αλλά δεν καταφέραμε κάτι ανάλογο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Συγχαρητήρια γιατί ανοίγεις την αγορά για τους Έλληνες προπονητές που έχουν λαμπρό μέλλον».

«Πρόκειται για μέγιστη τιμή»

Μόλις βγήκαν από το Προεδρικό Μέγαρο οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ τόνισαν για την τιμή που έγινε στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι οι τίτλοι ήρθαν με τον τρόπο που είχαν ονειρευτεί. «Πριν από 14 μήνες είχαμε κάνει μια δήλωση ότι το πιο βαθυ σκοτάδι πριν την χαραυγή και είμαστε υπερήφανοι για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα με τις δύο Ευρωλίγκες αλλά κυρίως για τον τρόπο που είχαμε ονειρευτεί. Πρόκειται για μεγιστη τιμή να σε τιμάει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και πέρυσι μας είχε καλέσει αλλά υπήρχαν οι τελικοί και δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι αισθάνθηκε υπερήφανος για την χαρά που έδωσε η ομάδα σε τόσους Έλληνες. «Αυτό που μας κάνει υπερήφανους για οτι πετύχαμε είναι όι χάρηκαν εκατομμύρια Έλληνες και αυτό το έχουμε νιώσει σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με πέρυσι για την χαρα. Στον κ.Παπούλια δώσαμε διαρκείας και μια φανέλα με το Νο1 και τον περιμένουμε του χρονου στο ΣΕΦ».

Τέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι ήταν μεγάλη τιμή η βράβευση από τον Κάρολο Παπούλια!

P.S. : Άντε… και με τη νίκη μάγκες!!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0