Πρίντεζης : «Δεν κρίθηκε τίποτα»

Πρίντεζης : «Δεν κρίθηκε τίποτα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησε μετά το τέλος του τι έγινε στο δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ, τονίζοντας πως δεν έχει τελειώσει κάτι.

daf34_print

«Το πλάνο που εκτελέσαμε ήταν καλό, εξαιρουμένης της πρώτης περιόδου. Αλλάξαμε την άμυνα και αυτό μας βοήθησε, να βρούμε ρυθμό. Για να νικήσεις όμως, σε τέτοια ματς, πρέπει να βάλεις τα μεγάλα σουτ και να είσαι τυχερός. Εμείς δεν τα βάλαμε αυτά τα σουτ, παρ’ ό,τι ήταν καλά. Χάσαμε και κάποιες βολές και χάσαμε. Τίποτα όμως, δεν έχει κριθεί. Συνεχίζουμε”.

Αναφερόμενος στο πιο δυνατό σημείο της Ρεάλ, είπε ότι “όλοι ξέρουν τι ομάδα είναι η Ρεάλ. Μπορεί να “πατήσει” στα λάθη σου και να σε σκοτώσει σε ένα λεπτό, να πάρει μεγάλη διαφορά αμέσως”.

Σε ό,τι αφορά την αιφνίδια απουσία του Σίμονς “και εγώ ενημερώθηκα την ώρα του αγώνα. Έμαθα πως έχει κάτι σαν θλάση. Θα δούμε με την επιστροφή στην Αθήνα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να παίξει τη Δευτέρα του Πάσχα”. Ο Αμερικανός δεν ήταν ο μόνος που έμεινε εκτός. Στο ξενοδοχείο της ομάδας ήταν ο Στράτος Περπέρογλου, με ίωση, με τον Πρίντεζη να στέκεται σε αυτές τις απουσίες και να εξηγεί πως έπαιξαν και αυτές ρόλο.

Επί προσωπικού, σχολίασε πως “ήμουν πολύ καιρό εκτός και θα χρειαστεί λίγη παραπάνω δουλειά. Αλλά όσο μπορεί να παίξει κάποιος, να βοηθήσει είναι καλό”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0