Παπανικολάου : «Θα παλέψουμε για την ομάδα και τον κόσμο»

Παπανικολάου : «Θα παλέψουμε για την ομάδα και τον κόσμο»

Ο 25άχρονος αναφέρθηκε επίσης στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και δήλωσε πως όλοι θα παλέψουν για να οδηγήσουν την ομάδα στο «3 στα 3» και για να κάνουν περήφανους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

kostas_papanikolaou

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

«Τα παιχνίδια τα κάνεις εσύ εύκολα. Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες στο  Top-16. Αν θες να είσαι η καλύτερη ομάδα πρέπει να το αποδείξεις στο παρκέ. Σήμερα, τους κρατήσαμε πάρα πολύ χαμηλά στο σκορ και αυτό μας βοήθησε αρκετά. Μέσα από την άμυνά μας βγάλαμε την εικόνα που είδαμε όλοι και παρουσιάσαμε ωραίο μπάσκετ. Πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια. Εχουμε μπροστά μας σημαντικά ματς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα. Σημασία έχει να είναι ο Ολυμπιακός δυνατός.

Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Σε αυτό έχει στηριχθεί ο Ολυμπιακός τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αυτό θέτει ως βασικό στόχο ο κόουτς Σφαιρόπουλος. Η ομάδα στηρίζει το παιχνίδι της στην άμυνα και μετά από εκεί και πέρα χτίζει το παιχνίδι της.

Οσοι είμαστε εδώ όλοι θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους. Ο καθένας που πάει σε μια ομάδα με βλέψεις θέλει να κατακτήσει όσο το δυνατό περισσότερους τίτλους. Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα παλέψουμε για την ομάδα, για τον κόσμο και για όσους μας πιστεύουν. Ο κόσμος μας ήρθε σήμερα, μας στήριξε και μας βοήθησε με τη φωνή του και εμείς του το ανταποδώσαμε με ωραίο μπάσκετ και μια σημαντική νίκη».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0