Παπανικολάου : «Έχουμε δείξει πως παίζουν με την πλάτη στον τοίχο…»

Παπανικολάου : «Έχουμε δείξει πως παίζουν με την πλάτη στον τοίχο…»

Απογοητευμένος με την ήττα και τον τρόπο που ήρθε εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου, αλλά δεν το βάζει κάτω.

papanikolaou

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, δήλωσαν πως οι παίκτες έχασαν την συγκέντρωσή τους στην τελευταία φάση, αλλά επεσήμανε το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένο ο Θρύλος και την αντίδραση που πρέπει να βγάλει στη συνέχεια.

«Είναι πολύ αργά. Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι. Ελέγξαμε το ρυθμό, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Είχαμε κενά σε κάποια διαστήματα, επιτρέψαμε να επιστρέψει η Μπάμπεργκ. Έβαλαν τρία τρίποντα, τα δύο… κρεμασμένα, χρειάζεται και λίγο τύχη, όλα μπαίνουν. Υπάρχουν ανάλογες στιγμές που τα έχουμε βάλει εμείς και κάναμε ό,τι κάναμε. Ένα έξυπνο τρικ στην τελευταία επίθεση, δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, δεν ήμασταν παραπάνω συγκεντρωμένοι πάνω στη μπάλα, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Αν κερδίζαμε θα λέγαμε τι ωραία, τι καλά, κερδίσαμε».

Για την τελευταία επίθεση: «Μετά Χριστόν προφήτες υπάρχουν πολλοί. Η άμυνα είναι αυτή που μας έφερε μέχρι εδώ στο παιχνίδι. Ένα μικρό λάθος, μπορεί να σου στερήσει ένα παιχνίδι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για πρόκριση: «Δεν χρειάζεται να δώσουμε πιθανότητες. Έχουμε δείξει μέταλλο και πως παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Όσοι το έχουν ξεχάσει, ας ανατρέξουν στο ίντερνετ, ας δουν στο youtube. Δεν λέω ότι θα γίνει το ίδιο και φέτος. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να πηγαίνουμε στο Final 4. Όλοι θέλουν να πάνε, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας».

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα αυτή η ήττα: «Δεν δικαιούται να μας επηρεάσει αυτή η ήττα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Ξεκούραση σήμερα, να γυρίσουμε στην Αθήνα και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μόνο αυτό το παιχνίδι σκεφτόμαστε. Η ομάδα έχει μαχητές, υπερήφανα παιδιά που αγαπάνε την ομάδα και θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι, όπως έχουμε συνηθίσει τον κόσμο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0