Πανέτοιμος και… με Πέτγουεϊ στη Βιτόρια!

Πανέτοιμος και… με Πέτγουεϊ στη Βιτόρια!

Με ένα πλατύ χαμόγελο υποδέχτηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ την επιστροφή του στις αποστολές του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια.

petway

Για ένα μήνα ήταν στα πιτ με πόνους στη μέση, «φλέρταρε» ακόμη και με χειρουργική επέμβαση, αλλά πλέον είναι καλά κι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς. Ο λόγος για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα και λίγο πριν την αναχώρηση για τη Βιτόρια δεν έκρυψε τη χαρά του.

«Είναι υπέροχο που επιστρέφω. Νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να βοηθήσω και πάλι την ομάδα μου», τόνισε ο «Air Georgia».

Όσο για το τι χρειάζεται να αλλάξει ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, τόνισε: «Πρέπει να αλλάξουμε την άμυνά μας και να γίνουμε πιο επιθετικοί με περισσότερη εμπιστοσύνη στις επιθετικές μας ικανότητες. Αυτό είναι που μας στοίχισε στα τελευταία παιχνίδια. Η εμπιστοσύνη που δεν είχαμε στην επίθεση. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Ελπίζω να μπορέσω να δώσω την ενέργεια που χρειάζεται η ομάδα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0