Π. Αγγελόπουλος: “Καμία απογοήτευση, μόνο υπερηφάνεια”

Κάθε άλλο παρά απογοητευμένος ήταν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον έναν εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ να τονίζει πως είναι υπερήφανος για την ομάδα του.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL / OLYMPIAKOS - REAL MADRID

 

Μόνο υπερηφάνεια νιώθει για τον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όπως δήλωσε στη ΝΕΡΙΤ μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ τόνισε πως δεν νιώθει απογοήτευση, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα. Παίξαμε τον τέταρτο τελικό σε έξι χρόνια και τρίτο τα τελευταία τέσσερα. Είμαστε βάσει αποτελεσμάτων η πιο πετυχημένη ομάδα τα τελευταία επτά χρόνια. Η διάρκεια δείχνει πολλά. Η ομάδα δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια να χτυπήσει το παιχνίδι γιατί είχε παίξει έναν τελικό με ένα μεγαθήριο προχθές. Δεν γίνεται να έχει την ίδια ενέργεια στο τέλος. Στα πέντε λεπτά είχαμε ευκαιρίες να μειωθεί η διαφορά. Θέλω να πω ότι μία από αυτές τις φάσεις να είχε μπει καλάθι θα ήμασταν κοντά. Όμως, είναι ένα άθλημα που όλα είναι οριακά. Η ΤΣΣΚΑ έχασε προχθές ένα δικό της παιχνίδι. Σήμερα εμείς προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τον αγώνα, χωρίς ενέργεια. Το σημαντικό ήταν οι 7 βολές που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. δεν υπάρχει απογοήτευση, μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μας αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη. Ήρθε πριν το ματς ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, ο Ομπράντοβιτς και ο κ. Κοντονής και μας έδωσαν συγχαρητήρια», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε αναφερόμενος στη Ρεάλ:

«Δεν διαφωνώ ότι η Ρεάλ ήταν καλύτερη σήμερα. Για να φτάσει εδώ είχε εύκολο TOP 16, ενώ έναν εύκολο ημιτελικό, άρα είχε και περισσότερη ενέργεια. Επίσης, αυτός ήταν ο τρίτος σερί τελικός και έγινε μέσα στη Μαδρίτη. Δεν έπρεπε να πάρουν κι αυτοί έναν, 20 χρόνια είχαν να το πάρουν».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0