Μίλαν Τόμιτς : “Καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη”

Μίλαν Τόμιτς : “Καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη”

tomic

Ο συνεργάτης του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά από το τέλος του αγώνα με τη Μάλαγα και τόνισε ότι η ομάδα έκανε απλά ένα βήμα για τη συνέχεια:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς όπως και τα υπόλοιπα που ακολουθούν. Αντέξαμε στην πίεση της Μάλαγα που ξέραμε από πριν ότι θα ήταν αρκετά μεγάλη και παρά την πίεση που είχαμε καταφέραμε και κάναμε μόνο δέκα λάθη σε 40 λεπτά και αυτό πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό. Όλοι οι παίκτες έδωσαν πολλά πράγματα και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη και με άνεση.

Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% και κάλυψαν τόσο τον Γιώργο (Πρίντεζη) όσο και τον (Στράτο) και αυτό είναι συν για εμάς γιατί αυτό δείχνει ότι όλοι παλεύουν για τη νίκη και την πρόκριση στους «8». Κάναμε απλά ένα βήμα, είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Εφές και δεν κοιτάμε τα σενάρια, παρά μόνο τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, στο τέλος θα τα δούμε όλα αυτά.

Το μπάσκετ παίζεται μέσα σε 40 λεπτά και το ΤΟΡ-16 μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας που πήραμε, αλλά δεν πρέπει να μας ξεγελάει η μεγάλη διαφορά πρέπει να δουλέψουμε πρώτα για τα Τρίκαλα και μετά για την Εφές».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0