Με απουσίες, αλλά με το “μέταλλο” του δις πρωταθλητή Ευρώπης!

Με απουσίες, αλλά με το “μέταλλο” του δις πρωταθλητή Ευρώπης!

??`- û??J? ????(r??E`2011-2012 ??K ??  CSKA - OLYMPIAKOS FINAL(EUROLEAGUE 2011-2012 FOUR)

Σίγουρα ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία είναι αρκετά δύσκολος και πολύ περισσότερο τώρα που έχει και απουσίες η ομάδα. Δύσκολος θα ήταν και αν η ομάδα ήταν πλήρης, αλλά τώρα θα είναι στη Βαρκελώνη χωρίς τον αρχηγό και ηγέτη της Βασίλη Σπανούλη και χωρίς τον επίσης βαρόμετρο του Θρύλου, Γιώργο Πρίντεζη.

Μπορεί οι απουσίες να αποδυναμώνουν τον Ολυμπιακό, αφού μιλάμε για πολύ σημαντικές απουσίες, όπως τόνισε άλλωστε και ο κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Θρύλος πηγαίνει με κατεβασμένα τα χέρια κόντρα στην Μπαρτσελόνα εκτός έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να βγάλουν ψυχή και πάθος μέσα στο παρκέ και να διεκδικήσουν ό,τι μπορούν από την αήττητη μέχρι τώρα στον όμιλο του ΤΟΡ-16 Μπαρτσελόνα. Δεν είναι εύκολος αγώνας για τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ούτε και για τους Ισπανούς.

Εξάλλου και κόντρα στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη και αυτό που έβγαλε μέσα στο παρκέ ήταν αρκετό πάθος, αλλά στο τέλος το ματς δεν πήγε όπως θα ήθελε και ο Θρύλος με συνέπεια να ηττηθεί από τους Ιταλούς στο ΣΕΦ.

Για αυτό και κόντρα στην Μπαρτσελόνα το ζητούμενο είναι η ομάδα να βγάλει πάθος, προκειμένου να καλύψει έτσι τις απουσίες και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει ό,τι μπορεί…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0