Μαρμαρινός: “Αν είσαι τόσο άστοχος”

Τους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, εξήγησε οΧρήστος Μαρμαρινός. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» και εστίασε στην αστοχία και στην έλλειψη ενέργειας.

1

«Δεν είχαμε την ενέργεια που απαιτείται για ένα παιχνίδι όπως αυτό με τη Ρεάλ. Είχαμε αρκετά ελεύθερα σουτ τα οποία δεν μπορούσαμε να τα βάλουμε. Κάναμε δύο φορές μία μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε στο παιχνίδι και επιστρέψαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Μπήκαν κάποια σουτ τα οποία ήταν δύσκολα για αυτούς. Και δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε σε κανένα διάστημα.

Χάσαμε πάρα πολλές βολές. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η διαφορά μας, ουσιαστικά, ήταν αυτήν των βολών και όταν είσαι τόσο άστοχος στον τελικό, τότε είναι επόμενο να έρθει η ήττα».

Για το αν φταίει η κούραση και το άγχος για τις χαμένες βολές: «Είναι λίγο απ’ όλα. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος που χάνονται τόσες βολές, ειδικά όταν σε ένα παιχνίδι βάζεις το 90% και στο άλλο βάζεις το 10. Δεν μπορεί να είναι ένας συγκεκριμένος λόγος. Είναι και θέμα ρυθμού και δεν ήταν, λοιπόν, τόσο η κούραση όσο το να μπαίνεις στη διαδικασία να βάζεις και να μένεις εκεί».

Για το τεχνικό κομμάτι: «Μέσα στο παιχνίδι φαίνεται ξεκάθαρα ότι υστέρησε ο Ολυμπιακός στην επίθεση. Οταν έχεις ελεύθερα σουτ και δεν τα βάζεις, τότε φταίει η επίθεση. Η άμυνά μας, κατά το μεγαλύτερο μέρος, λειτούργησε καλά, αλλά δεν μπορείς να παίζεις μόνο ένα κομμάτι του παιχνιδιού στον τελικό. Πρέπει να παίζεις και άμυνα και επίθεση».

Για το κομβικό 20-9 της δεύτερης περιόδου: «Το κομμάτι που δεν λειτουργήσαμε σωστά. Είχαμε 0/6 τρίποντα και ήταν επόμενο να γίνει αυτό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0