Μάντζαρης: “Ο κόουτς δεν έχασε την πίστη του σε εμάς”

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στην τεράστια συμβολή του πάγκου και του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στη νίκη -ανατροπή επί της Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

10882096_1572297829672554_8367943721138139256_n

Σε δύο στοιχεία στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης: στην ηρεμία που μετέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους παίκτες και στην άμυνα που ήταν η αρχή της αντεπίθεσης

“Μπήκαμε στο παιχνίδι μουδιασμένα και με άγχος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, είχαμε κακή συγκομιδή στην επίθεση, παιρνοντας κακές αποφάσεις. Μας βοήθησε όμως ο κόουτς, γιατί ήταν ήρεμος, δεν έχασε την πίστη του σε εμάς και μας έλεγε πως μπορούμε να το γυρίσουμε, αρκεί να σκεφτόμαστε ξεχωριστά κάθε κατοχή, μπαλα-μπάλα.

 

Για να γυρίσεις ένα ματς, αυτό δε γίνεται μέσα σε δυο λεπτά. Με υπομονή και προσπάθεια όμως το καταφέραμε. Βελτιωθήκαμε στην επίθεση, βάλαμε μεγάλα σουτ, είχαμε καλές συνεργασίες και στην άμυνα κρατήσαμε τους Ισπανούς στους 25 πόντους, βάζοντας εμείς 48.

 

Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι στη Πάτρα, το οποίο δεν θα ειναι εύκολο. Έχουμε μετά και το ταξίδι στην Τουρκία που παίζουμε με την Εφές, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις.

 

Το φετινό TOP-16 είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων ετΏν. ο όμιλος μας εΊναι αρκετά δύσκολος. Δεν σκεφτόμαστε μακριά, παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι.

 

Γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, βγάλαμε περισσότερη ενέργεια, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο και βρήκαμε ρυθμό. το έχουμε ξαναπεί, από την καλή άμυνα βρίσκουμε ρυθμό σαν ομάδα”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0