Μάντζαρης: «Αρνούμαστε να χάσουμε»

mantzaris

Την άποψη ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν «χτίσει» ψυχολογία νικητή εξέφρασε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Βαγγέλης Μάντζαρης.

Αναλυτικά:

Για το αήττητο σερί του Ολυμπιακού:
«Ψάχνουμε να βρούμε τι συμβαίνει και γυρίζουμε τα παιχνίδια στο τέλος. Είναι καλό που ακόμη δεν το έχουμε πληρώσει αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει. Δίνουμε ελπίδα στον αντίπαλο ότι μπορεί να μας πάρει το παιχνίδι και μετά αναγκαζόμαστε να τον κυνηγάμε. Ωστόσο, αρνούμαστε να χάσουμε, έχουμε χτίσει χαρακτήρα νικητή και αυτό φαίνεται. Αυτό μας δημιουργεί ψυχολογικό αβαντάζ, αφού μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο τέλος και το έχουμε κάνει τόσες φορές γιατί να μην το κάνουμε και στο μέλλον κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για την ετοιμότητα της ομάδας:
«Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Βρίσκουμε τα πατήματά μας. Δεν μας προβληματίζει που δεν χάνουμε, μπορεί μία ήττα να μας έκανε καλό, αλλά κανείς δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει. Δίνουμε το 100% για τη νίκη. Αν είμαστε φορμαρισμένοι όπως κάποιοι νομίζουν θα κερδίζαμε με 20 πόντους, εμείς έχουμε κάνει κοιλιά, αλλά ακόμη και σε αυτά τα παιχνίδια δείχνουμε χαρακτήρα».

Για τον τραυματισμό του:
«Ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και είμαι καλά. Ίσως να φοβάμαι λίγο, αλλά είμαι 100% καλά, μακάρι να έχω την υγεία μου και στη συνέχεια».

Για τους στόχους:
«Μας στοίχησε η απώλεια του πρωταθλήματος πέρυσι. Βασικός στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Πέρυσι που το χάσαμε και με τον τρόπο που έγινε αυτό νομίζαμε ότι η χρονιά πήγε χαμένη, ήμασταν απογοητευμένοι. Εμείς κοιτάμε κάθε στόχο ξεχωριστά. Στο μυαλό μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και φάση με φάση».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0