ΚΑΕ Ολυμπιακός : “Εκπληκτική η υποστήριξη του κόσμου – Τέλος τα εισιτήρια”

ΚΑΕ Ολυμπιακός : “Εκπληκτική η υποστήριξη του κόσμου – Τέλος τα εισιτήρια”

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωσή της ενημέρωση ότι ολοκληρώθηκαν και εξαντλήθηκαν οι αιτήσεις των εισιτηρίων του Final 4 στην Κωνσταντινούπολη, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο του Θρύλου για τη στήριξή του!

Αναλυτικά :

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει οτι ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η διαδικασία αποστολής αιτήσεων αγοράς εισιτηρίων για το Euroleague Final Four της Κωνσταντινούπολης. Αιτήσεις που θα αποστέλλονται απο εδώ και στο εξής, δεν θα είναι έγκυρες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε κατά πολύ τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, οπότε η κατανομή και διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με βάση τα κριτήρια που αναφέρονται στην ανακοίνωση έναρξης της διαδικασίας.

Οι δικαιούχοι αγοράς των εισιτηρίων θα αρχίσουν να ενημερώνονται απο την Τετάρτη 10.5. το πρωί και θα πρέπει άμεσα, μετά την ενημερωση τους, να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες που θα τους δοθούν για την εξασφάλιση του εισιτηρίου τους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, η υποστήριξη τους είναι εκπληκτική και μακάρι να μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα! Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι σχετικές οδηγίες για όσους φιλάθλους ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0