Διαβάστε τι δήλωσαν οι Ντάνστον, Σπανούλης και ο κόουτς Σφαιρόπουλος!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!!!

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Ντάνστον, Σπανούλης και ο κόουτς Σφαιρόπουλος!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / RED STAR - OLYMPIAKOS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ:  «Πρώτα από όλα και πριν πω το οτιδήποτε για το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα και τον κόσμο του Ερυθρό Αστέρα για την υποδοχή και αυτή την φοβερή ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ να ανταποδώσουμε αυτή τη φοβερή φιλοξενία. Τώρα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και είχαμε αμυντική στόχευση, νομίζω τα πήγαμε καλά, αλλά είχαμε πάλι κάποια νεκρά διαστήματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα ρυθμού και είχαμε σχεδιάσει από πριν να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, το πετύχαμε, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια λάθη, ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε και αυτό είναι ένα σημείο το οποίο πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε».

ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΝΤΑΝΣΤΟΝ: «Ήταν σημαντική νίκη γιατί παίζαμε στο πιο δύσκολο γήπεδο της Ευρώπης, η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε. Προχωράμε…».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: «Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα και τους φιλάθλους του για την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο με μια τέτοια ατμόσφαιρα. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, θεωρώ πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμη πολλά να διορθώσουμε».

Σε ερώτηση για το εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να επαναλάβει ό,τι και το 2012, αλλά και το 2013, ο αρχηγός της ομάδας απάντησε πως «αυτό είναι πολύ μακριά, εμείς κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά αυτή τη στιγμή και τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα».

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως «οι προπονητές μας είχαν προετοιμάσει γι’ αυτό που θα συναντούσαμε, ήταν φοβερό συναίσθημα, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι και φτάσαμε στη νίκη».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0