Μπαρτζώκας: «Το ίδιο αποφασιστικοί»

Να είναι το ίδιο αποφασιστικοί και να κάνουν λιγότερα λάθη… Αυτά θα είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν αύριο τον Ολυμπιακό στη δεύτερη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÊÁÉ ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÅÍÏØÅÉ ÔÏÕ ÁÃÙÍÁ ÌÅ ÔÇÍ ÑÅÁËΝα είναι οι παίκτες του το ίδιο αποφασιστικοί για την κατάκτηση της νίκης…


Αυτό θα είναι το κύριο στοιχείο που θα πρέπει να έχει αύριο ο Ολυμπιακός για να πάρει τη δεύτερη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 

«Υπάρχει διαφοροποίηση όσον αφορά τον στόχο μας. Χθες μπήκαμε αποφασιστικοί στο ματς και έτσι θα συμβεί και αύριο. Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι για εμάς και δεν θα υπάρξει πέμπτο εάν δεν πάρουμε το αυριανό παιχνίδι», τόνισε  ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε: 

«Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς με την καλύτερη ομάδα στη Ευρώπη. Είδαμε την ποιότητά της και στο χθεσινό παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και να κάνουμε ακόμη λιγότερα λάθη από χθες για να πάρουμε τη νίκη». 


«Μην περιμένετε να σας πω ποια είναι τα τρωτά σημεία της Ρεάλ. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μια λιγότερο έμπειρη ομάδα από αυτούς και επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ρεάλ χτίστηκε για να πάρει την Ευρωλίγκα. Εμείς σκοπεύουμε αύριο να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε», τόνισε, αλλά παραδέχθηκε ότι το έργο των παικτών του είναι δύσκολο… 

«Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, τον κόσμο μας όπως και έγινε και χθες. Αυτό που πρέπει να παραδεχθούμε είναι ότι ήμασταν αποφασιστικοί. Περιμένουμε από όλους τους παίκτες να βοηθήσουν και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0