Μπαρτζώκας: «Είχαμε κίνητρο να κερδίσουμε»

coach_B

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί της Σιένα με νέα ανατροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Καλησπέρα. Είδαμε σήμερα ένα ματς, το οποίο είχε ως βασικό του χαρακτηριστικό την κρύα ατμόσφαιρα, καθώς ήταν άδειο το γήπεδο, την εμφάνιση της Σιένα, την κακή μας εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο και την ανατροπή στο τέταρτο. Πήραμε τη νίκη ακόμα και στο σημερινό ματς που όλα πήγαν στραβά είχαμε την θέληση και την επιμονή να πάρουμε τον αγώνα. Είναι σημαντικό για εμάς ότι παρά τις απουσίες και το άδειο γήπεδο είχαμε κίνητρο να κερδίσουμε. Ο Πέτγουεϊ ήταν στο νοσοκομείο το πρωί είχε όλο το βράδυ εμετούς και θα ήθελα να σταθώ στην εμφάνιση του. Θα πρέπει να ασχοληθούμε τώρα με τον τρόπο που παίξαμε στο ματς. Σκοράραμε 25 πόντους στο ημίχρονο και 50 στο δεύτερο μισό.

Σουτάραμε με 3-4 πάσες. Στο δεύτερο παίξαμε σαν ομάδα και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Σιένα. Το σημαντικό παιχνίδι για αυτούς δεν ήταν αυτό, αλλά εκείνο που θα έρθει με τη Μάλαγα στην έδρα τους. Έχουμε τώρα το ματς με τα Τρίκαλα. Θα χρησιμοποιηθεί ο Σίμονς εκεί, διότι η ροή του αγώνα για εμάς τώρα δεν ήταν καλή για να παίξει”.

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: “Πρώτα μίλησα για υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και στη συνέχεια ότι η ομάδα “χτίστηκε” για να παίζει ομαδικά. Αυτό είπα ότι θα έπρεπε να διαβάσουμε το παιχνίδι καλύτερα, παίζοντας ομαδικά”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0