Μπαρτζώκας: «Δεν έχω παράπονο για τους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του, παρά την ήττα τους από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, έμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

1 (1)

Αναλυτικά:«Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τους παίκτες μου, προσπαθήσαμε και στα σαράντα λεπτά του αγώνα, χωρίς το Βασίλη Σπανούλη στη διάθεσή μας, κι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο κατά τη γνώμη μου ήταν η τεχνική ποινή η οποία δέχθηκα. Ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει το λόγο που δέχθηκα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν ήταν δίκαιο, όχι για εμένα, αλλά για τον Ολυμπιακό».
Αναφορικά με τη συνέχεια στο Top 16 της Ευρωλίγκας, πρόσθεσε: «Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι μας που είναι με την Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας. Αυτό το Top 16 είναι αρκετά ανταγωνιστικό, κάθε ομάδα προσπαθεί σκληρά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τέλος και τότε θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ».
Τέλος, ερωτούμενος για την κατάσταση του αρχηγού του Ολυμπιακού και το πότε θα επιστρέψει στη δράση, συμπλήρωσε:«Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο θα λείψει ο Σπανούλης, θα δούμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής και θα μάθουμε το ακριβές διάστημα της απουσίας του».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0