Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός (21.45,N/S-2)

Τα … ρέστα του για νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο θα παίξει ο Ολυμπιακός (21.45, N/S-2).

ÓËÏÕÊÁÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÑÌÁÍÉ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015)

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς τους τραυματίες Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλη Τσαϊρέλη καλούνται να βρουν την ψυχική δύναμη να αντισταθμίσουν το πρόβλημα που εντοπίζεται στη νευραλγική θέση «4» και να φύγουν νικητές από την όλη του ιταλικού Βορρά.

Σε μία τέτοια περίπτωση οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα παραμείνουν ακλόνητοι στην κορυφή του ΣΤ’ ομίλου και παράλληλα θα έχουν πραγματοποιήσει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, που παρέχουν το πλεονέκτημα έδρας στα επερχόμενα πλέι – οφ της Ευρωλίγκα.

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη, που έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, όπως επίσης αυτή των Ιωάννη Παπαπέτρου και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Όσον αφορά το θέμα της τακτικής, ο Ολυμπιακός σε ακόμη ένα φετινό του παιχνίδι θα επιδιώξει να πιέσει πολύ στην άμυνα την φορμαρισμένη ιταλική ομάδα. Εφόσον ελέγξει τον ρυθμό και κερδίσει στον τομέα των ριμπάουντ, θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες νίκης.

 

πηγή: gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0