Αγγελόπουλοι : «Περιμένουμε να το πάρουμε»

Αγγελόπουλοι : «Περιμένουμε να το πάρουμε»

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισαν πως περιμένουν να πάρει ο Θρύλος το Κύπελλο στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στάθηκαν στην εμπειρία των παικτών και του Βασίλη Σπανούλη.

aggelopouloi

Αναλυτικά :

«Περιμένουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Για αυτό δουλεύει όλη η ομάδα και περιμένουμε», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ερωτηθείς για το αν θα υπάρχουν περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον τελικό, απ’ ό,τι την Παρασκευή, απάντησε: «Προφανώς αυτοί που έρχονται, έχουν εισιτήρια. Ο καθένας μεμονωμένα παίρνει εισιτήρια».

Για τα δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν τους παίκτες του Ολυμπιακού Σπαρτιάτες: «Η ομάδα είναι μία. Έχει ελληνική βάση, αλλά υπάρχουν και οι ξένοι. Έχει Έλληνα προπονητή. Υπάρχουν Έλληνες πρωταγωνιστές και ξένοι πρωταγωνιστές. Η ομάδα δεν αλλάζει, είναι μία».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Η φετινή Ρεάλ είναι καλύτερη από την περσινή. Εχει περισσότερη χημεία και καλύτερους παίκτες, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος κι ελπίζουμε να νικήσουμε.

Ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας. Αυτό δεν αλλάζει. Σε τελικούς, όμως, προκύπτουν κι άλλοι παίκτες, όπως συνέβη χθες με τον Παπαπέτρου.

Ο Ολυμπιακός, όπως παίζει δεν είναι εύκολο να ηττηθεί. Ελπίζω να νικήσει. Οι παίκτες είναι έμπειροι, ήρεμοι και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0