«Μαχαίρια και πέτρες»!

«Μαχαίρια και πέτρες»!

Ο Ταμέρ Ουστάουγλου, πρόεδρος της Καρσίγιακα που φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με δηλώσεις του στην Millιeyt περιέγραψε και κατήγγειλε τα όσα έζησαν.

machairia_petres

Αναλυτικά :

«Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς υποστηρικτές. Όταν μία τούρκικη ομάδα πηγαίνει στην Αθήνα κάνουν τα ίδια πράγματα. Έχουμε στείλει φωτογραφία με το πανό στην Ευρωλίγκα, επίσημα. Περιμένουμε την τιμωρία τους. Εμείς θα κάνουμε τα απαραίτητα για το παιχνίδι στη Σμύρνη και την φιλοξενία του Παναθηναϊκού. Πήγαμε στην Αθήνα και ένα πλήθος εξοργισμένων μας περίμενε. Έξω από το γήπεδο συνειδητοποιήσαμε πως τα μέτρα ασφαλείας ήταν ανεπαρκή. Η αστυνομία δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Τα έλαβε μετά το παιχνίδι και τους ευχαριστούμε γι αυτό.

Ήμασταν ένα γκρουπ 25 ανθρώπων μας άφησαν τα ταξί στην πόρτα του γηπέδου. Στο πάρκινγκ είδαμε περίπου 200 με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κρατώντας καδρόνια να μας περιμένουν. Δεχτήκαμε επίθεση με πέτρες και μαχαίρια. Τους δώσαμε ακόμα και χρήματα για να προστατεύσουμε τις ζωές μας. Μετά από λίγο η αστυνομία τους έδιωξε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0