Χάινς: “Πού θα βρω καλύτερα;”

kyle-hines-olympiacos-piraeus-eb12

Ο Κάιλ Χάινς σε δηλώσεις του στον “Ελεύθερο Τύπο” έδειξε ξεκάθαρος σχετικά με το τι επιθυμεί για το μέλλον του, τονίζοντας ότι θέλει να συνεχίσει να φοράει τα “ερυθρόλευκα”.

Οι δηλώσεις του Χάινς στον “Ελεύθερο Τύπο”:

“Φυσικά και θέλω να μείνω. Είμαι πολύ τυχερός και νιώθω ευλογημένος που είμαι μέλος μιας υπέροχης παρέας. Αυτά τα αποδυτήρια είναι πολύ ιδιαίτερα. Δεν νομίζω ότι μπορώ να βρω πουθενά αλλού σε ολόκληρη την Ευρώπη αποδυτήρια με ατμόσφαιρα όπως του Ολυμπιακού. Η ευχή μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Μακάρι να συμβεί αυτό για πολλά χρόνια για να παίξουμε σε πολλά Φάιναλ Φορ και να έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα ξανά και ξανά”, τόνισε.

“Ο Ολυμπιακός είναι ήδη στα βάθη της καρδιάς μου. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Άλλωστε δεν πιστεύω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλάμε για το συμβόλαιό μου”, πρόσθεσε.

Όσο για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα είπε: “Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Με αυτό το τρόπαιο αποδείξαμε την ποιότητα, το χαρακτήρα και τα ‘καρύδια’ αυτής της ομάδας. Είμαστε απίστευτη ομάδα. Κατακτήσαμε δύο συνεχόμενες σεζόν την Ευρωλίγκα και έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι μοναδικό, να την κερδίσουμε και για τρίτη χρονιά. Αυτό όμως είναι μακρινό. Τώρα θέλουμε να εστιάσουμε στο πρωτάθλημα και να κάνουμε το ριπίτ κι εκεί”.

 

Πηγή: Superbasket.gr