Πήρε εξιτήριο ο Λο

Ο Έισι Λο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αύριο (6/06) αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός γκαρντ μετέβη στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την προπόνηση των “ερυθρολεύκων”.

Ο Έισι Λο απουσιάζει από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού τις τελευταίες έξι ημέρες, όταν και ένιωσε αδιαθεσία πριν από το δεύτερο παιχνίδι των Πειραιωτών απέναντι στο Ρέθυμνο.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, η οποία τον κράτησε μάλιστα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ενισχύσει τους “ερυθρόλευκους” στα τελευταία ματς.

Ο Λο, πάντως πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Παρόλα αυτά, είναι φυσιολογικό να είναι εξαντλημένος από την αδιαθεσία που είχε. Αυτό, όμως δεν τον εμπόδισε να μεταβεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθεί την προπόνηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός θα συνεχίσει κανονικά να ακολουθεί την φαρμακευτική αγωγή του, ώστε να επανέλθει πλήρως. Η συμμετοχή του, λοιπόν στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ απέναντι στον Παναθηναϊκό θα κριθεί αύριο (6/06), όταν και θα φανεί κατά πόσο είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Στράτος Περπέρογλου δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, αφού παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις και θα δώσει κανονικά το “παρών” αύριο.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη, ώστε να κάνει το 1-0 στη σειρά και το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Πηγή: Spor24.gr