Ντάνστον: “Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα”

Στην κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος ξεκαθάρισε πως χρειάζεται βελτίωση η ομάδα του και ότι το παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάγερν ήταν το πιο δυνατό.

1040588

Το πιο δυνατό παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός μέχρι σήμερα ήταν αυτό με την Μπάγερν συμφωνα με τα λεγόμενα του Ντάνστον.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού σχολίασε ότι:

“Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα και θεωρώ πως μας δημιούργησε πρόβλημα το ότι χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ. Καταφέραμε όμως να δείξουμε χαρακτήρα στο τέλος και να κερδίσουμε. Η Μπάγερν ειναι εξαιρετική ομάδα και θεωρώ πως δώσαμε το πιο δύσκολο παιχνίδι μας έως τώρα.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω περισσότερο στην επίθεση αυτή την φορά, γιατί επεδίωξαν να πιέσουν περισσότερο τους γκαρντ μας. Βρήκα χώρους και αξιοποίησα τις ασίστ των συμπαικτών μου. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα στη συνέχεια γιατί σήμερα δεν ήμασταν καλοί σε αυτό το κομμάτι. Κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι”.

Βαγγέλης Μάντζαρης: “Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Σημερα κερδίσαμε από την επίθεση μας. Διότι είμαστε μια ομάδα που δέχεται περίπου 65 πόντους στην άμυνα και σημερα δεχτήκαμε πάνω από 80. Χάσαμε από ένα σημείο και μετά αρκετά ριμπάουντ, είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά ευτυχώς βάλαμε μεγάλα σουτ στην επίθεση.

Πρέπει να δούμε το βίντεο και να διορθώσουμε τα λάθη μας. είχαμε άγχος και πίεση στο τέλος για να κερδίσουμε και σε αυτό οφείλετε πως χάσαμε συνεχόμενες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κερδίσαμε όμως και προχωράμε”.

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!          Red Agent7 Και Στο Facebook… 

 

Πηγή: sport24.gr