Μπαρτζώκας: “Δείξαμε χαρακτήρα, σπουδαία νίκη”

ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην οποία οι Πειραιώτες κέρδισαν την Γαλατασαράι με σκορ 67-78, τόνισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα, ενώ σχολίασε πως πρόκειται για μία σπουδαία νίκη. “Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά στην άμυνα και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

 “Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι σε μία φανταστική ατμόσφαιρα και πραγματικά το απολαύσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά στην άμυνα και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Περιμέναμε την αντίδραση της Γαλατάσαραϊ ωστόσο στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και πάλι στην άμυνα και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Είναι μία σπουδαία νίκη, η πρώτη εκτός έδρας για μας στη σεζόν και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Ο Αγραβάνης είναι ένας παίκτης 19 ετών και μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είναι αλλά τι εμπειρίες έχει. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας όπως όλοι άλλωστε. Θα πρέπει ο καθένας στην ομάδα να είναι έτοιμος να ξεκινήσει το παιχνίδι. Είχα πει στους παίκτες μου πως θα πρέπει να περιμένουν την αντεπίθεση της Γαλατά.

Είχαμε πρόβλημα με τον Τζαβάι, πέτυχαν και μερικά δύσκολα καλάθια ωστόσο επιμείναμε σε αυτή την άμυνα. Θέλαμε να βγάλουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και επιλέξαμε να αφήσουμε τον Τζαβάι παρά να βρουν ρυθμό οι περιφερειακοί τους. Μιλήσαμε στο τάιμ άουτ και στη συνέχεια κάναμε όσα είχαμε πει. Είχαμε καλές επιλογές, βγάλαμε αιφνιδιασμούς και πήραμε κάποια ριμπάουντ μετά από ελεύθερα σουτ. Αυτά ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη”.

 

Πηγή:redplanet.gr