«Καμπάνες» για Μπεγκιτς, Πρίντεζη και Ολυμπιακό!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY

Η Ευρωλίγκα δεν μπήκε καν στον κόπο να ανακοινώσει κάτι, αλλά η ουσία είναι ότι επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον Μίρζα Μπέγκιτς, τριών στον Γιώργο Πρίντεζη και μίας στον Ολυμπιακό για την… κλοτσοπατινάδα με την Γαλατά.

Βαρύς ήταν, λοιπόν, ο πέλεκυς για τους ερυθρόλευκους, που περίμεναν πρόστιμο, αλλά θα έχουν πιο σημαντικές απώλειες. Το ότι θα παίξουν με την Σιένα χωρίς κόσμο (ίσως δε το ματς να γίνει σε άλλο γήπεδο με κόσμο) ναι το λιγότερο, όπως και το ότι θα χάσουν τον Πρίντεζη για τα επόμενα τρία ματς… Το θέμα είναι ότι θα χάσουν τον Μπέγκιτς για τέσσερα, δηλαδή θα μείνει έξω και στην πρεμιέρα του Top 16. Αυτό είναι το μεγάλο κακό της κλοτσοπατινάδας της περασμενης εβδομάδας. Υπάρχει βέβαια δικαίωμα έφεσης και ίσως πέσει  η ποινή. Ο Πρίντεζης έχει και πρόστιμο 10.000 ευρώ και ο Μπέγκιτς με 20.000 ευρώ.

 

Οσο για τον Μενσά Μπονσού, οι Τούρκοι έγραψαν ότι έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, όμως άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις. Από κάθε άποψη βέβαια η προχειρότητα και ο ερασιτεχνισμός της Ευρωλίγκα κλέβουν την παράσταση, αφού κοινοποίησαν το βράδυ τις αποφάσεις στις ομάδες και δεν μπήκαν καν στον κόπο να ενημερώσουν μέσω ανακοίνωσης.

Πηγή:superbasket.gr