«Για 35′ κάναμε καλή δουλειά»

perpe-siena

Στο διάστημα που η ομάδα του ήταν καλή κόντρα στη Σιένα στάθηκε ο Στράτος Περπέρογλου.

«Για περίπου 35’ κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην άμυνα κυρίως. Στο τέλος χαλαρώσαμε και αυτό πρέπει να το προσέξουμε, γιατί εάν απέναντι μας είχαμε μια πιο ποιοτική ομάδα θα το πληρώναμε. Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Ξέραμε ότι η Σιένα επειδή έχει ελλείψεις θα παίξει ζώνη και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά, αν και φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε αρχικά ο 29χρονος διεθνής φόργουορντ, ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων, είπε:

«Έτσι θέλουμε να δουλέψουμε όλη την σεζόν, να μοιράζεται η μπάλα και οι κατοχές. Σίγουρα θα υπάρξουν και βραδιές, που κάποια παιδιά θα τραβήξουν το σκορ»Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το θετικό είναι ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Θέλουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάστασή μας όπως και πέρυσι στην κατάλληλη στιγμή».

Τέλος, ο Στράτος Περπέρογλου είπε πως: «Το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων και ίσως αυτό να είναι καλό για μας, γιατί έχουμε χώρο για ξεκούραση και rotation και την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε στην Ευρωλίγκα. Την Δευτέρα (σ.σ 11/11), ωστόσο, παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ και χρειάζεται προσοχή. Κανείς δεν νιώθει καλά παίζοντας σε άδειο γήπεδο. Η τιμωρία να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών δεν έχει φέρει αποτελέσματα. Αν θέλεις να καταπολεμήσεις την βία δεν πρέπει να τιμωρείς παίκτες και προπονητές. Με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0