Τζαμάλ Μουν : “Να προσφέρω τα ωραία μου καρφώματα” video!

Τζαμάλ Μουν : “…να προσφέρω τα ωραία μου καρφώματα”

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Τζαμάλ Μουν για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται πλέον ο Τζαμάλ Μουν, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Πέτγουεϊ. 

Ο Αμερικανός φόργουορντ, παρά την πολύωρη πτήση και την ταλαιπωρία που αυτή συνεπάγεται, είχε την ευγένεια να πει δυο λόγια στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν και αναφέρθηκε τόσο στη νέα του ομάδα, όσο και τον Έϊσι Λο. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι για πρώτη φορά στην Ευρώπη και μάλιστα στον πρωταθλητή Ευρώπης. Μου παρουσιάστηκε αυτή η σημαντική ευκαιρία και φυσικά την εκμεταλλεύτηκα. Το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο, δεν ξέρω αν είναι πιο δύσκολο ή διαφορετικό εδώ στην Ευρώπη αλλά θα προσπαθήσω να παίξω άμυνα και να βάζω την μπάλα στο καλάθι.

Θέλω να προσφέρω επίσης και θέαμα στο ευρωπαϊκό κοινό, είμαι σε φουλ φόρμα και πιστεύω να μπορέσω να προσφέρω τα ωραία μου καρφώματα. Με τον Λο παίξαμε αντίπαλοι στο κολέγιο και από ότι θυμάμαι είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Δεν ξέρω πολλά για τη χώρα και την ομάδα αλλά περιμένω να μάθω πολλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού.

[youtube id=”UatBtBqrqxI” width=”620″ height=”360″]

[youtube id=”f1iHBCbHdH4″ width=”620″ height=”360″]

Jamario_Moon_Toronto_Raptors

Share and Enjoy !

0Shares
0 0