Τρεμέλ Ντάρντεν : “Θα τα δώσω όλα…”

Τρεμέλ Ντάρντεν : “Θα τα δώσω όλα…”

O Ντάρντεν σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως θα κάνει το παν.

darden

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες βράδυ ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό για να τον οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες. Ο Αμερικανός, τον οποίο υποδέχτηκε ο «ΓΑΥΡΟΣ», μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του και ανέφερε πως θα κάνει το παν για να βοηθήσει τους Πειραιώτες. «Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Ήξερα αρκετά και ο Σίμονς μου είπε ακόμα περισσότερα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής κάθε χρονιά στην Ευρώπη και τα τελευταία τρία χρόνια έχει δύο ευρωπαϊκά. Τι άλλο να πούμε; Η ομάδα είναι πολύ δραστήρια, θέλει τίτλους και έχει πολλούς στόχους αυτή τη χρονιά», είπε αρχικά και συνέχισε.

«Θα τα δώσω όλα να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη χρονιά. Έχει υψηλούς στόχους και θέλω να τη βοηθήσω με κάθε τρόπο να τους πετύχει οπωσδήποτε».

Όσον αφορά στα ματς με τον ΠΑΟ, συμπλήρωσε. «Ξέρω ότι είναι πολύ έντονη η αντιπαλότητα. Κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ έντονο, δυνατό και πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις και να έχεις καλή απόδοση».

Τέλος, δεν έκρυψε για μια ακόμα φορά τη διάθεση που έχει να προσφέρει. «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ καλύτερα, είμαι κάποιος που κάνει ό,τι χρειάζεται η ομάδα, τη μία μέρα το ένα, την άλλη το άλλο, να βοηθήσω όπως μπορώ. Θα κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής μου για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0