Τόμιτς: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

Ο Τόμιτς τόνισε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ήττα στην Κηφισιά, στήριξε τον Ντάνστον, αναφέρθηκε στην έλλειψη παιχνιδιού με πλάτη, ενώ τόνισε πως δεν έχει ενημέρωση για το μέλλον του.

ÔÏÌÉÔÓ ÊÇÖÉÓÉÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  TOMIC KIFISIA - OLYMPIAKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

Ο Μίλαν Τόμιτς είπε τα εξής για το παιχνίδι:“Είναι γεγονός πως δεν παίξαμε καθόλου καλά απέναντι στην ΑΕΝΚ. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες στον Ολυμπιακό, κανένας μας,  ούτε μπορούμε να επικαλεστούμε το ταξίδι κι αν κάτσαμε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο. Δεν είχαμε καθόλου τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Κηφισιά έπαιξε πολύ έξυπνα και μας σταματούσε κάθε φορά που προσπαθούσαμε να τρέξουμε. Εκτός από 2-3 λεπτά δε μπορέσαμε να βρούνε ρυθμό και η ΑΕΝΚ πήρε μία δίκαιη νίκη. Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε το ματς με την Λαμποράλ Κουτσά.

 

Για την αγωνιστική παρουσία του Ντάνστον που παρουσιάζει πτώση: “Είναι λογικό στο ξεκίνημα της σεζόν είναι αδύνατο η ομάδα να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της. Ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει. Δε μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε έναν παίκτη. Δε μπορούμε να στήσουμε τον Ντάστον στον τοίχο. Όταν χάνεις, χάνουν όλοι. Δε μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη αν χάσει δύο καλάθια”.

 

Για το γεγονός πως η ομάδα παρουσιάζει πρόβλημα στο να μπορεί να παίξει με πλάτη: “Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για εμάς, γιατί με τους τραυματισμούς το παιχνίδι μας έχει πάει κυρίως στο πικ-εν-ρολ. Είναι ένα πρόβλημα οι απουσίες που έχουμε στην ομάδα”.

 

Για το αν έχει ενημέρωση για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: “Όχι. Έχετε εσείς;”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0