Το όχι του ΠΑΟΚ για ενός λεπτού σιγή

Ο Μάρκο Ιβκοβιτς δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη πριν τον αγώνα Γαλατασαράι-Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του κρατώντας ενός λεπτού σιγή πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι Ερυθρόλευκοι το ζήτησαν από τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΑΟΚ αλλά αμφότεροι αρνήθηκαν.

10455154_10152859956680185_2994390957660608365_n

Απίστευτο κόμπλεξ από τις μπουγάτσες. Δεν δέχθηκαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟο, στο ΣΕΦ, στη μνήμη του φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα Μάρκο Ίβκοβιτς, που βρήκε τραγικό θάνατο στην Κωνσταντινούπολη.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε αίτημα στον ΕΣΑΚΕ ώστε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, κάτι για το οποίο δεν ήταν αρνητικός, αρκεί να συμφωνούσε και ο Μπάοκ.

Οι άνθρωποι της αποστολής της κλάψας του βορρά, αρχικά ήταν θετικοί, δεν πήραν ωστόσο το ΟΚ από τους διοικούντες την ΚΑΕ, με τους οποίους μίλησαν για το θέμα.

Ο Μπάοκ έχει σχέσεις με την Παρτιζάν και ο Μάρκο Ίβκοβιτς ήταν φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα, οπότε καταλαβαίνει κανείς το κόμπλεξ τους.

Κομπλεξικές μπουγάτσες, δεν σέβονται ούτε αυτή την τραγική στιγμή ενός φιλάθλου, που συγκλόνισε όλη την Ευρώπη.

Αυτοί είστε, ρε σιχάματα της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα! Κομπλεξικά ανθρωπάκια, δίχως όσιο και ιερό!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0