Το κοινωνικό πρόσωπο του Θρύλου

Το κοινωνικό πρόσωπο του Θρύλου

Το κοινωνικό του πρόσωπο συνεχίζει να δείχνει ο Ολυμπιακός.

kae olympiacos

Η ΚΑΕ ενημέρωσε πως συνεχίζεται η εφαρμογή του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, το «Let’s Do it!». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της, ανακοινώνει ότι και στους επόμενους αγώνες συνεχίζεται η εφαρμογή του προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, το «Let’s Do it!».

Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος είναι η κατασκευή και διαμόρφωση μιας ειδικής πολυμορφικής αίθουσας δημιουργίας και εκπαίδευσης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ONE TEAM» της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με την Euroleague.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναπτύσσει με διάφορους τρόπους δραστηριότητα για την εκπλήρωση του σκοπού και την συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για την κατασκευή αυτού του χώρου και ο στόχος είναι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Για όσους φιλάθλους  επιθυμούν να προσφέρουν σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενώ κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν σημεία συγκέντρωσης χρημάτων στα Εκδοτήρια ,στις Θύρες VIP ,3 και 7».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0