Τιλί: «Δεν αρνείσαι πρόταση του Ολυμπιακού»

Τιλί: «Δεν αρνείσαι πρόταση του Ολυμπιακού»

Μυθική ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Κιμ Τιλί, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο, με τον Γάλλο φόργουορντ να τονίζει πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση των «ερυθρόλευκων»

Τη σωστή απόφαση πήρε ο Κιμ Τιλί, αποδεχόμενος την πρόταση του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Γάλλος φόργουορντ τόνισε πως θα μπορούσε να παραμείνει στην Μπασκόνια, αλλά όταν ήρθε η προσφορά από τους «ερυθρόλευκους» ήταν αδύνατο να την απορρίψει, χαρακτηρίζοντάς τους μυθική ομάδα.

«Πέρασα μερικά όμορφα χρόνια στη Βιτόρια. Το συμβόλαιό μου τελείωσε και θα ήθελα να παραμείνω. Πιστεύω πως υπήρχε μία πιθανότητα να μείνω, αλλά δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Μου ζήτησαν χρόνο για να τους περιμένω, αλλά ήρθε την περασμένη εβδομάδα η πρόταση από τον Ολυμπιακό. Έτσι, επέλεξα να πάω στην Ελλάδα, παίρνοντας τη σωστή απόφαση», δήλωσε αρχικά ο Γάλλος φόργουορντ στο «Radio Vitoria» και πρόσθεσε για την πρόταση των «ερυθρόλευκων:

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόταση. Ο Ολυμπιακός είναι μία μυθική ομάδα, μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και είναι μία νέα πρόκληση για μένα», για να καταλήξει αναφερόμενος στα μηνύματα λατρείας από τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ήταν τρομερό που έλαβα τόσα μηνύματα από τόσο πολύ κόσμο».

Τέλος, ο 30χρονος αναφέρθηκε στην Μπασκόνια: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές στην Μπασκόνια, αλλά ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να μας στηρίζει. Παλεύαμε πάντα και με όλες μας τις δυνάμεις. Τώρα, η πορεία μου εκεί τελείωσε, αλλά η Μπασκόνια θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0