Τα δολάρια ζαλίζουν τελικά …

 

Ο Αμερικανός σέντερ πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Μόσχα για το διεθνές 3on3 τουρνουά Moscow Open 2013 κι οι εκπρόσωποι των Μέσων βρήκαν την ευκαιρία ώστε να συνομιλήσουν μαζί του.

Ο Κάιλ Χάινς δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, τη δεδομένη στιγμή τα συναισθήματά μου ξεπερνούν τις προσδοκίες. Η Μόσχα είναι μία μπασκετική πόλη. Ήρθε αρκετός κόσμος στη εκδήλωση, είναι απίστευτο. Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά»

και πρόσθεσε αναφορικά με τους στόχους της νέας ομάδος του και τον νεο προπονητή του:

«Ήρθα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεπώς ο στόχος είναι μόνο οι νίκες. Γνωρίζω πως τις τελευταίες χρονιές στην Ευρώπη τα πράγματα δεν κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο, δεν κατάφερε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Αλλά φέτος έχει σχεδιαστεί μία μεγάλη ομάδα, έχω συναντηθεί με τους νεοαποκτηθένες παίκτες, ενώ παρέμειναν όλοι οι ηγέτες της.» Όσο για τον Κύριο Έτορε Μεσίνα γνωρίζω πως είναι απαιτητικός και μερικές φορές δεν κρύβει τα συναισθήματά του, επικοινωνεί με τους παίκτες. Είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό».

Προφανώς ο Κάιλ ξεχνάει το που βρισκόταν 3 χρόνια τώρα, και τα 2 ευρωπαϊκά με την ομάδα του Ολυμπιακού, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει, παίκτες πέρασαν και θα περάσουν από τον Ολυμπιακό πολλοί ακόμα,  αλλά  μάλλον ο Χαίνς θεωρούσε τον Ολυμπιακό μικρή ομάδα δηλώνοντας κάτι τέτοιο …τι να πούμε, ίσως τα δολάρια ζαλίζουν τελικά.

 

Ραντεβού στο Μιλάνο λοιπόν…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0