Σφαιρόπουλος: «Στο όριο οι τραυματίες»

Σφαιρόπουλος: «Στο όριο οι τραυματίες»

Άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες και το ποιοι εξ αυτών θα αγωνιστούν κόντρα στην Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΚΑΟΔ.

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÁÏÄ / OLYMPIAKOS - KAOD

Μόνο όποιος είναι στο 100% θα συμπεριλαμβάνεται στη 12άδα και θα αγωνίζεται, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΚΑΟΔ. 

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τους Δραμινούς ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφορικά με τους τραυματίες τόνισε πως δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζει ποιους από τους τραυματίες θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Αναντολού Εφές. 

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια, τη διάθεση και την αμυντική προσήλωση των παικτών. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παίξαμε καλά αμυντικά, τους αναγκάσαμε σε 23 λάθη, βρήκαμε, μέσω της άμυνας, καλό ρυθμό επιθετικά, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια και πήραμε μια διαφορά. Υπήρχαν στιγμές επιθετικά που λειτουργήσαμε ομαδικά, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα σωστά, με έξτρα πάσα, σε κάποιες βάλαμε το καλάθι, σε κάποιες άλλες όχι. Το ποσοστό μας δεν ήταν καλό σήμερα από μακριά, αλλά συμβαίνουν αυτά. Για εμένα αδικείται από τη βαθμολογική του θέση ο ΚΑΟΔ, ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτό φάνηκε και σήμερα μέσα στο γήπεδο. Ήταν θετικό για εμάς το ότι παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

ια την απόδοση του Όλιβερ Λαφαγέτ: «Ο Λαφαγέτ, όπως και όλοι οι παίκτες μας, είναι ένας παίκτης που τον εμπιστευόμαστε. Και θέλουμε κάθε παίκτης που είτε αρχίζει στην πεντάδα είτε μπαίνει ως αλλαγή, θέλουμε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Σήμερα ο Λαφαγέτ έδειξε πως μπορείς να στηριχθείς επάνω του».

Για την κατάσταση των τραυματιών και πότε αυτοί αναμένεται να επιστρέψουν: «Δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμη για τους τραυματίες ενόψει Εφές, όλοι είναι στο όριο, για εμένα είναι πολύ σημαντικό, σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς, ότι οι τραυματίες είναι τραυματίες και αυτοί που παίζουν πρέπει να παίζουν, όπως κάναμε και σήμερα, όπως και στη Λαμποράλ που παλέψαμε και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Για εμάς είναι σημαντικό είναι οι τραυματίες να δουλέψουν όπως δουλεύουν και να μπουν όταν θα είναι 100%, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε μια υποτροπή ή να βάλουμε έναν παίκτη που δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0