Σφαιρόπουλος: «Νικήσαμε σε μία μέτρια ημέρα»

Σφαιρόπουλος: «Νικήσαμε σε μία μέτρια ημέρα»

Ο Ολυμπιακός ήταν σε μία μέτρια ημέρα, κάνοντας σχεδόν τα πάντα λάθος, αλλά νίκησε τον ΠΑΟΚ χάρη στον μαχητικό του χαρακτήρα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

sfairopoulos

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί κερδίσαμε έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο που προερχόταν από κάποια άτυχα αποτελέσματα τα οποία ξέραμε πως θα του δώσουν έξτρα κίνητρο απέναντι σε εμάς. Είχαμε κάνει μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί είχαμε δύσκολη αποστολή. Ξεκινήσαμε με κάποιου είδους συγκέντρωση, πήραμε μια διαφορά και πιστέψαμε πως το παιχνίδι θα ήταν εύκολο. Έπειτα χάσαμε τη συγκέντρωση μας με πολλά λάθη στην άμυνα, δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ σούταρε με 50% στα τρίποντα με 8/16, ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την απαιτούμενη ετοιμότητα, όμως, όσο περνούσε το παιχνίδι και η ώρα και ο ΠΑΟΚ πήρε τη διαφορά, εμείς δείξαμε τα αμυντικά μας χαρίσματα και τα ψυχικά.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας που παλεύει όλα τα ματς και είναι σημαντικό πως κερδίσαμε σε μια μέτρια μέρα. Δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Έχουμε την πολυτέλεια να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι χωρίς να το έχουμε πληρώσει. Ο ΠΑΟΚ παίζει ένα στυλ μπάσκετ μη έχοντας κλασικό πεντάρι, τον Μάρκοβιτς που είναι 4-5 στη θέση του σέντερ και παίζει συνέχεια πικ εν ποπ. Διαβάζαμε λάθος τι πρέπει να κάνουμε και συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όταν αλλάξαμε την άμυνα μας πήγαμε το ματς στο low post και αυτό έφερε το αποτέλεσμα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0