Σφαιρόπουλος: «Νίκη ψυχολογίας»

Σφαιρόπουλος: «Νίκη ψυχολογίας»

Ως μία νίκη που θα βοηθήσει στο «χτίσιμο» της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αυτή που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ.

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / AEK - OLYMPIAKOS
Τη διάθεση των παικτών του στην άμυνα κράτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη (81-62) του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ. Ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει τα «νεκρά διαστήματα», ωστόσο αυτό το ροζ φύλλο θα βοηθήσει στο «χτίσιμο» της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.«Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή, τα παιδιά σήμερα έδειξαν διάθεση στην άμυνα, είχαμε καλές στιγμές στην αμυντική μας παρουσία, αλλά και κενά διαστήματα. Θέλουμε αρκετή βελτίωση και πρέπει να δουλέψουμε αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Το ίδιο και στην επίθεση όπου και εκεί είχαμε καλά διαστήματα, αλλά και κενά. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα ώστε να “χτίσει” και πάλι την αυτοπεποίθηση της. Δυστυχώς είχαμε και τον τραυματισμό του Λοτζέσκι στο σημερινό ματς. Πλέον περιμένουμε να δούμε τώρα εάν θα τον έχουμε μαζί μας στη συνέχεια ή όχι. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο με τον οποίο παίζουμε, έτσι κάναμε και απέναντι στην ΑΕΚ. Θέλουμε να ξεκινάμε σε κάθε ματς από την άμυνα και μέσω της άμυνας μας να βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση», δήλωσε οΓιάννης Σφαιρόπουλος στον OTE TV.

Από την πλευρά του, ο Οθέλο Χάντερ: «Ο κόουτς μας ζητάει συνέχεια να βελτιωνόμαστε στην άμυνα. Συνέχεια μας λέει “άμυνα, άμυνα, άμυνα”. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για την άμυνα στην ομάδα. Ελπίζω στο μέλλον να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Υπάρχει μια διάθεση να περάσουν ακόμη περισσότερες μπάλες στη ρακέτα στην επίθεση. Αυτό που μας έχει ζητήσει ο κόουτς είναι όταν έρχονται παίκτες επάνω μας να πασάρουμε στον ελεύθερο παίκτη για να πάρει το σουτ. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι μας ζητάει ο κόουτς».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0