Σφαιρόπουλος: “Nα προβληματιστούμε για τα κενά διαστήματα”

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη στα Τρίκαλα, τονίζοντας πως στον Ολυμπιακό θα πρέπει να προβληματιστούν για τα κενά διαστήματα. “Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι, αυτό είναι το δίδαγμα από αυτό το παιχνίδι”, σχολίασε μεταξύ άλλων.

ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ  ÔÑÉÊÁËÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  SFEROPOULOS  TRIKALA - OLYMPIAKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής:

“Πριν πούμε το οτιδήποτε για το παιχνίδι, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κρίστιαν Βελπ. Χάσαμε έναν παίκτη που έχει περάσει από την οικογένεια του Ολυμπιακού πολύ πρόωρα.

 

Έγινε ένα ματς σε υψηλό ρυθμό και επίπεδο. Εμείς ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι αμυντικά, κάναμε αυτά που είχαμε πει. Αναγκάσαμε μια εξαιρετική επιθετική ομάδα και καλά οργανωμένη από τον κόουτς να μείνει χαμηλά, πήραμε εύκολα καλάθια στην επίθεση από την άμυνα μας, αλλά μετά χάσαμε τη συγκέντρωση μας.

 

Δεχτήκαμε 31 πόντους στη δεύτερη περίοδο, είχαμε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι.

 

Τα Τρίκαλα ήταν μαχητικά, έβαλαν μεγάλα σουτ, εμείς είχαμε το προβάδισμα και τον έλεγχο και στο τέλος πήραμε μια διαφορά και τη νίκη. Σίγουρα πρέπει να προβληματιστούμε για τα κενά διαστήματα που είχαμε κυρίως αμυντικά. Από εκεί και πέρα θέλω να πω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι.

 

Αυτό είναι το δίδαγμα από το σημερινό ματς. Τελειώνοντας θέλω να πω ότι είναι κρίμα να γίνονται ματς σε άδεια γήπεδα. Τα Τρίκαλα κάνουν μια αξιέπαινη προσπάθεια και τα παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι γιορτή. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και στον κόουτς”.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0