Σφαιρόπουλος: «Δεν αλλάζει κάτι στο ρόστερ»

Σφαιρόπουλος: «Δεν αλλάζει κάτι στο ρόστερ»

Κατηγορηματικός ήταν για άλλη μία φορά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όσον αφορά το ρόστερ του Ολυμπιακού λέγοντας -μετά τη νίκη επί του Αρκαδικού- πως αυτό έχει κλείσει.

sfairopoulos

Αναλυτικά :

«Θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι και στο ρυθμό που θέλουμε. Ήμασταν καλοί στα ανασταλτικά μας καθήκοντα, να βγούμε στο ανοικτό γήπεδο για να πάρουμε αυτοπεποίθηση και στο σετ παιχνίδι. Κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Συνολικά η συγκέντρωσή μας και η προσπάθειά μας ήταν πολύ θετική για τη στιγμή που βρισκόμαστε. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας και χρειαζόμαστε όλα τα παιχνίδια για να βρούμε χημεία και οι νέοι παίκτες να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για το αν σκέφτεται κάποια διορθωτική κίνηση ή αν υπάρχει θέμα Παπανικολάου: «Έχω αναφερθεί. Το ρόστερ έκλεισε και δεν αλλάζει κάτι».

Για τους Στρόμπερι και Χάκετ: «Ήταν θετική η εμφάνισή τους. Εγώ δεν το λέω γιατί δε θέλω να παρθεί σαν δικαιολογία, ότι έχουμε αλλάξει κατά τα 6/12. Πως γίνεται μία ομάδα να ρολάρει και να παίζει όπως πέρυσι; Δε γίνεται αυτό. Χρειάζεται χρόνος για να γίνουν κάποια πράγματα αυτοματοποιημένα. Είναι πολύ δύσκολο για καινούριους παίκτες να βρουν ρυθμό και να μπουν σε ένα πλάνο ανάπτυξης παιχνιδιού. Είναι λογικό να έχουν σκαμπανεβάσματα. Στη Βιτόρια χάσαμε, αλλά φάνηκε πως γίνεται μία προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο να αντιδράς από το -13. Σιγά-σιγά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ξέρω ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει απαίτηση για αποτελέσματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και τους νέους παίκτες. Θέλουμε λίγο χρόνο και υπομονή».

Ο Γιάννης Αθηναίου, από τη μεριά του, ανέφερε: «Προερχόμασταν από ένα ατυχές αποτέλεσμα στη Βιτόρια όπου παλέψαμε αλλά χάσαμε στην παράταση. Στενοχωρηθήκαμε όλοι, αλλά θέλαμε να το αφήσουμε πίσω. Πιστεύω πως κάναμε ένα παιχνίδι πάνω στις αρχές μας σε άμυνα και επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε πολλά ανοικτά σουτ, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε με προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι στο Μιλάνο, με στόχο να φτάσουμε ως το τέλος».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0