Πρόστιμο στους Αγγελόπουλους

Πρόστιμο στους Αγγελόπουλους

Με πρόστιμο 4000 ευρώ, αυστηρή επίπληξη και ανάκληση δηλώσεων τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής τους ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλους για τις δηλώσεις τους στη Media Day της ομάδας.

182201

Πρόστιμο επέβαλε στους αδερφούς Αγγελόπουλους ο αθλητικός δικαστής για τις δηλώσεις τους κατά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη Media Day του Ολυμπιακού και το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλουν είναι 4.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιβάλλεται:

1) Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου, κατά την συνέντευξη τύπου της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ της 1-10-2014, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€.

2) Στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δηλώσεις κατ την ίδια ως άνω συνέντευξη τύπου, έγγραφη επίπληξη και 3) Στον Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δηλώσεις κατά την ίδια ως άνω συνέντευξη τύπου, αυστηρή έγγραφη επίπληξη, με πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της παρούσας δηλώσεων που δημοσιεύθηκαν, και πρόστιμο 2.000,00€».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0