Πρίντεζης : «Περήφανος για την ομάδα μου»

Πρίντεζης : «Περήφανος για την ομάδα μου»

Στον «ΓΑΥΡΟ» μίλησε ο υπαρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, ο οποίος αισθάνεται υπερήφανος για τον Θρύλο, ενώ δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

printezis

Ο υπαρχηγός του Θρύλου ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λέγοντας :

«Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά, πραγματικά, νιώθω περήφανος προσωπικά και που είμαστε σε αυτή την ομάδα και που ήμασταν στο Final 4 και που αποκλείσαμε δύο ομάδες οι οποίες είχαν πολύ μεγαλύτερους στόχους από εμάς. Και την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ. Στο τέλος μάς έμεινε μια πικρή γεύση. Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε και πάρουμε το πρωτάθλημα, που είναι ο επόμενος και κύριος στόχος μας, θα έχουμε μια γλυκιά ανάμνηση, γενικότερα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του στον «ΓΑΥΡΟ» και συνέχισε.

«Έχουμε βρεθεί και εμείς να είμαστε στη θέση της Ρεάλ και με ακόμα χειρότερο τρόπο για τον αντίπαλο. Για ακόμη μια φορά, θα ήθελα να το πω, πως πρέπει όλοι να νιώθουμε περήφανοι για ό,τι καταφέραμε και προσωπικά και εγώ νιώθω περήφανος για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, για όλους που δώσαμε το 100% μας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0