Ντάνστον: «Δώρο για τα γενέθλια του Ολυμπιακού»

Ντάνστον: «Δώρο για τα γενέθλια του Ολυμπιακού»

Σύνθημα για νίκες απέναντι σε Ρέθυμνο και Φενέρ για να κάνουν ένα καλό δώρο στο σύλλογο για τα 90α του γενέθλια στέλνει ο Μπράιαντ Ντάνστον.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS

Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει την Τρίτη 90 χρόνια ιστορίας και ο Μπράιαντ Ντάνστον θεωρεί πως τα ματς με Ρέθυμνο και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ τη Δευτέρα και την Παρασκευή αντίστοιχα αποτελούν μια ευκαιρία για ένα καλό δώρο στο σύλλογο από τους παίκτες του.

Αναλυτικά τι έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η εβδομάδα που μεσολάβησε ήταν καλή για εμάς. Και αυτό γιατί παρά το γεγονός πως είχαμε δύο ταξίδια για εκτός έδρας ματς, τα καταφέραμε και επιστρέψαμε με νίκες και από τα δύο, δίνοντας έτσι συνέχεια στο καλό μας σερί. Πλέον επιστρέφουμε στο σπίτι μας για δύο ματς. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε το Ρέθυμνο και την Παρασκευή τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Αλλά όπως έχω γράψει ξανά στο παρελθόν, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Δεν το λέω ούτε για γούρι, αλλά ούτε επειδή πρέπει. Αυτή είναι η αλήθεια. Εάν μπει σε ένα ματς να παίξεις και σκέφτεσαι κάτι άλλο πέρα από τον αντίπαλο σου εκείνη τη στιγμή, τότε σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Συνεπώς εμείς κοιτάζουμε μόνο το Ρέθυμνο αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μια ομάδα που μας δυσκόλεψε στον πρώτο γύρο, έχουν ταλέντο στην επίθεση και θεωρώ πως θα έρθουν στο γήπεδο μας να παίξουν χωρίς άγχος και ό,τι βγει. Εμείς δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους σε κανένα σημείο του αγώνα. Όπως και απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, έτσι και κόντρα στο Ρέθυμνο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας για να φτάσουμε στη νίκη.

Θέλω τελειώνοντας να αναφερθώ σε ακόμη δύο γεγονότα. Την Τρίτη η ομάδα μας, όπως ενημερώθηκα, συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Οπότε τι καλύτερο δώρο από εμάς να κάνουμε δύο νίκες αυτή την εβδομάδα των γενεθλίων του συλλόγου. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να έρθει σε αυτά τα δύο παιχνίδια και να μας δώσει ώθηση ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτές τις νίκες που τόσο χρειαζόμαστε.

Τέλος, θέλω να πω Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που γιορτάζουν σήμερα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0